Laden Evenementen

Van DIS is Patricia naar DIT is Patricia

In 2012 brengt documentairemaker Jessica Villerius de documentaire DIS is Patricia op de Nederlandse televisie. DIS, een ernstig psychiatrische diagnose waarmee Patricia Goduto toentertijd is gediagnosticeerd.

Haar carrière als zangeres is zij door deze diagnose volledig kwijt geraakt. Nu, tien jaar later maakt Patricia haar come back in de Nederlandse theaters en tourt zij met haar muziektheatershow DIT is Patricia. Met haar prachtige stem die van tijd tot tijd weet te raken en doet ze op authentieke wijze haar inspirerende verhaal uit de doeken.

Patricia Goduto is een geweldige zangeres en theatermaakster. In haar show raak je zowel geraakt als geïnspireerd. Met prachtige zang, een aangrijpend verhaal en een vleugje humor.

Dit is Patricia

Wees getuige hoe de psychisch zieke Patricia uit de documentaire DIS is Patricia zich heeft getransformeerd tot een krachtig, gezonde en inspirerende artiest. Met haar autobiografische muziektheatershow DIT is Patricia neemt zij je mee op haar muzikale reis van psychiatrische kliniek terug naar het theater waar zij menig hart weet te raken. Bestel binnenkort hier je tickets.

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant