Zij leefde haar droom
Begin 2000 verleende Patricia haar stem binnen het werkveld van Stage Entertainment. Zij stond in Ahoy Rotterdam,  AFAS Circustheater  en het Beatrix theater. Haar droom kon niet meer stuk.
Zij werkte als zangeres bij het Johnny Kraaijkamp Musical Award Gala en Musicals in Ahoy. 

Ernstig ziek
Na een aantal jaar werd Patricia psychisch ernstig ziek en kwam voor maar liefst acht jaar gedwongen terecht binnen de gesloten afdeling van de psychiatrie.
Haar droom en carrière als zangeres viel in duizend stukjes. In deze periode maakt Jessica Villerius de documentaire DIS is Patricia. 

Terug het theater in
In 2012 gooide Patricia het roer om. De artsen lieten haar tegen beter weten in ‘ vrij ‘ en Patricia besloot linksom of rechtsom te herstellen van een overdosis aan diagnoses.
Een traag, pijnlijk en eenzaam proces volgde maar uiteindelijk wist zij te herstellen.In 2015 besloot Patricia autobiografische theatershows te produceren en zet deze tegenwoordig als one woman show neer.

Maatschappelijke thema’s als psychische problematiek, ons hart volgen, liefde versus angst en verslaving zet zij op een laagdrempelige maar bovenal taboe doorbrekende wijze neer. Haar eigen ervaringen weet zij om te zetten in theatershows die raken, inspireren en haar publiek aan het denken zet.

HEDEN
Tot op heden doet Patricia niets liever dan met haar autobiografische theater shows op de planken staan

Patricia Goduto had een roemrijke carrière als zangeres bij o.a. Stage Entertainment. Zij stond in de grote theaters, Ahoy Rotterdam, Beatrix theater en het AFAS Circustheater.

Interessante pagina’s

CODE ROOD

Beschrijving en media

Funding

Beleidsplan in wording Stichting Patricia Goduto culturele anbi status

Kijk voor actuele data

Speeldata

Button Text